Monday, November 22, 2021

BeogradskoProgramiranje - Beogradsko Programiranje - prepare for the future

Contact
Breaking News
I don't want update
WinPatrol
I don't want update 2 + backup
Screenter
An interesting stuff
Useful
Find me on Xonotic
Online code editor MSVSC
Sounds for Your Keyboard App

 https://beogradsko.blogspot.com/

Aplikacije otvarac i tragac, tragac je bolji od Windows Search opcije

Otvarač vam omogućuje da pratite istoriju svih otvorenih dokumenata i aplikacija koje vi želite.

Programer bez aplikacije Otvarač je kao muva bez glave, budite organizovani, ne dozvolite da nemate pojma šta ste ikada radili i gde se šta nalazi.

Tragač je najefikasnija pretraga datoteka po njihovim nazivima. Mnogo brža i efikasnija od Windows Search i Cortana aplikacija, čak je bolja i od Total Commander Search pretrage.

Sound keyboard for Windows 7-8-10-11

Screenter and JanuarPacker applications for Windows XP

Programer bez Screenter aplikacije je mnogo sporiji i manje produktivan, jer Scrinter ima tri najvažnije funkcije koje ni jedan drugi screenshot program nikada nije imao, a to je da pritiskom na kombinaciju Shift +F2 slika označeni pravougaoni deo ekrana koji ostaje uvek na vrhu medju otvorenim prozorima i transparentan je pa lako možete prekucavati sadržaje sa drugih non-copy-paste aplikacija. 

Druga osobina je da snima automatski sve screenshoot-ove na C:\ root putanju tako da ih lako možete posle otvoriti hronološkim redom, dodela naziva je automatska.

Treća osobina je da možete više fotografija ili screenshot-ova otvoriti odjednom kao da ste ih razbacali na ekranu i lako se prebacivati sa jedne na drugu, a sve stoje uvek iznad svih otvorenih prozora, always on top.

Masovna provera ispravnosti tekucih racuna

Ukoliko imate HALKOM ili neku drugu tekstualnu datoteku sa spiskom tekućih računa i želite znati koji su pogrešni, dobro došli u moj svet i moju aplikaciju. Idealno za sve knjigovodje, posebno one koji koriste Trezor.









No comments:

Post a Comment

ARCH LINUX SRBIJA

  XFCE instalacija na ARCH Linuxu: Evo uputstva na engleskom, koji verovatno svi razumete. Uputstvo sam napravio na engleskom da što veći br...